Grafkisten in verschillende soorten, materialen en afwerkingen

Bij een overlijden moet je als nabestaande plots een hoop dingen regelen. Je neemt een begrafenisondernemer onder de arm om je bij te staan tijdens de organisatie van de uitvaart. Je uitvaartondernemer heeft enkele kisten tentoongesteld in het funerarium en vaak wordt de keuze al gemaakt bij het zien van deze kisten. Weet dat er veel meer mogelijkheden zijn en dat je uitvaartondernemer beschikt over een uitgebreid gamma aan grafkisten.

De kosten van een grafkist zijn afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Bij Uitvaartzorg van der Aa heb je de keuze tussen onder andere eik, ayous, naaldhout, populier en nog vele andere houtsoorten. Ook de vorm, de stijl en de afwerking spelen een grote rol bij de prijsbepaling van een kist. Je kan kiezen voor een eerder traditioneel ontwerp, een moderne vorm en zelfs een exclusief of een gesculpteerd design. Eens we de vorm hebben bepaald, gaan we samen op zoek naar de mooiste afwerking voor de kist. Dit kan gaan van een onbewerkte en natuurlijke kist tot een hoogglans en matte kist. Over het algemeen wordt de kist meestal bekleed aan de binnenzijde.

Voor meer informatie over onze grafkisten kan je steeds contact met ons opnemen (link naar contactformulier). We helpen je graag verder in ons uitvaartcentrum.

Delen

Meer artikels

Interview Mag’Gezien
Uitvaartzorg van der Aa verscheen in december 2022 in Mag'Gezien. Een magazine voor en door ondernemers.