Wensen en mogelijkheden

Elk afscheid is uniek. Of je nu kiest voor een klassieke of eigentijdse uitvaart, een begraving of een crematie. Bij uitvaartzorg van der Aa is alles bespreekbaar en houden we altijd rekening met de levenswijze van de overledenen en de nabestaanden.

Klassieke uitvaart

Bij een klassieke uitvaart kies je voor een afscheid met traditionele rituelen. Er wordt vaak gekozen voor een kerk of aula als locatie van de uitvaartplechtigheid. Na de dienst organiseren we een gezellige koffietafel met broodjes en heel wat zoets om de mooiste herinneringen van onze dierbaren samen met onze geliefden op te halen.

Eigentijdse uitvaart

Jonge mensen kiezen vaker voor een uniek afscheid op een eigentijdse manier. We gaan hier dan ook uit van het principe dat alles bespreekbaar is. Tradities spelen hier geen rol en de invulling van de uitvaart wordt in een hedendaags jasje gestoken.

Voorganger/ritueel begeleider

Onze voorgangster Lieve Briers gaat met de naaste familie in overleg en geeft vorm en leiding aan de dienst. Tijdens haar gesprek gaat ze op een ongedwongen maar integere manier op zoek naar de mooiste verhalen en herinneringen van de overledene. Woorden, rituelen en muziek worden op het leven van de overledene afgestemd en gaan gepaard met troost voor de nabestaanden.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan voor je klaar. Heb je een vraag? Contacteer ons telefonisch, via mail of via het contactformulier. We helpen je graag verder.