Gedenkproducten

Kisten en urnen

De keuze van een uitvaartkist of een urne wordt bepaald tijdens een voorafregeling of door de nabestaanden. Of je nu kiest voor een klassiek, modern of duurzaam ontwerp. Bij Uitvaartzorg van der Aa heb je een uitgebreide keuze aan kisten en urnen. In ons hedendaagse uitvaartcentrum vind je een kleine selectie aan kisten en urnen. Vind je niet wat je zoekt? We beschikken over verschillende catalogi met ons uitgebreide gamma.

Herdenkingsjuwelen

Nabestaanden kiezen steeds vaker voor een herdenkingsjuweel. Denk onder meer aan een sieraad met een vingerafdruk van de overledene of een juweel met de assen van je geliefde.

Bloemen

Bij de keuze van bloemstukken kan je kiezen om op een klassieke manier te werk te gaan. Wie dat wenst, kan een bloemstuk bestellen dat op de dag van de uitvaartplechtigheid wordt tentoongesteld. Er wordt op deze manier gekozen voor een indrukwekkende bloemenomgeving rondom de kist of de urne.

Nabestaanden kunnen ook kiezen voor een kleurenpakket waardoor de verschillende bloemstukken allemaal op elkaar worden afgestemd door onze bloemist.

Uit ervaring weten we dat er na een overlijden veel bloemen op hetzelfde moment worden besteld. Bij ons kan je ervoor kiezen om een bloemenbon te schenken aan de naaste familie zodat ze na de uitvaart zelf op regelmatige tijdstippen kunnen genieten van nieuwe, verse bloemen.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan voor je klaar. Heb je een vraag? Contacteer ons telefonisch, via mail of via het contactformulier. We helpen je graag verder.