Voorafregeling

Het is mogelijk om bij leven na te denken over de wensen van jouw uitvaart. Uitvaartzorg van der Aa kan je hierin bijstaan. Wanneer je ervoor kiest om je eigen uitvaart voor te bereiden, maak je veel keuzes rondom het afscheid zelf. Je ontneemt meteen ook de vele zorgen uit handen van je geliefden na het overlijden.

Je kan bij ons terecht voor een wensenlijst voor je uitvaart. Met deze lijst vatten we de meest voorkomende keuzes al samen. Nadien bespreken we de verdere details van jouw uitvaart en creëren we een waardig afscheid op maat.

1

Over de uitvaart

Kies je voor een begraving of een crematie? Hoeveel groetmomenten wens je in te plannen? Mag je opgebaard worden of heb je liever een gesloten kist? Eelke kist vind jij het meest gepast voor jouw uitvaart?

2

Kennisgeving

Er zijn verschillende manieren om een overlijden bekend te maken. Je kan kiezen voor rouwkaarten, advertenties in de krant of dankbetuigingen.

3

Het afscheid

Tijdens de voorafregeling bepalen we de vorm van de afscheidsbijeenkomst. We bespreken onder andere de locatie van de uitvaartplechtigheid, de keuze voor een voorganger of spreker, de muziek en foto’s en jouw wensen voor een klassieke of speciale ‘koffietafel’.

4

Na de uitvaart

Wens je een grafmonument? Of welke asbestemming heeft jouw voorkeur na de crematie?

Meer weten over onze diensten?

Wij staan voor je klaar. Heb je een vraag? Contacteer ons telefonisch, via mail of via het contactformulier. We helpen je graag verder.