Over ons

Uitvaartonderneemster Anse van der Aa zette haar eerste stapjes in de uitvaartwereld als tiener. Sindsdien werd het haar droom en passie om een passend afscheid te schenken aan overledenen en hun nabestaanden. Na enkele jaren ervaring als medewerkster in de uitvaartsector en het behalen van een diploma, nam ze de beslissing om haar eigen rouwcentrum op te richten in haar woonplaats Kortessem. De mooie gemeente Kortessem had lange tijd geen eigen begrafenisonderneming. Daarom is Anse fier dat ze de inwoners van Kortessem terug een eigen afscheidsplek kan bieden.

Anse van der Aa

Ondanks haar jonge leeftijd weet Anse waarover ze spreekt. Haar ervaring geeft haar veel energie en goede moed om een frisse wind te laten waaien door de uitvaartsector. Zonder de traditionele waarden en normen uit het oog te verliezen.

Bij Uitvaartzorg van der Aa zijn alle onderwerpen bespreekbaar. We staan open voor alle mogelijkheden en is dat niet waar het om draait bij het afscheid van iemand die ons nauw aan het hart ligt? In een transparante, respectvolle en familiale sfeer luisteren we naar al je wensen en gaan we samen op zoek naar een uniek en waardig afscheid voor onze geliefden. Ongeacht budget, sociale status, religie, woonplaats… Kortom, iedereen is welkom.

Meer weten over onze diensten?

Wij staan voor je klaar. Heb je een vraag? Contacteer ons telefonisch, via mail of via het contactformulier. We helpen je graag verder.